bani_bnr.jpg
Consultanţă pentru afaceri

Vancea Alin

0744.647.257

Lazi albine

Fabricam lazi de albine, calitate superioara.

Atentia pe care o acordam tuturor etapelor si fazelor din procesul de productie al lazilor de albine incepand cu achizitia materialului lemnos, adezivilor si a accesoriilor, procesului de productie si ajutorul acordat apicultorilor pentru alegerea modelului potrivit fac din produsul nostru o alegere buna.

Raportul calitate pret este deosebit.

Stupii sunt bine realizati, din lemn de de molid de calitate, dimensiuni STAS pentru o viata lunga si o utilizare cat mai usoara.

O mare diversitate de produse pe care le putem realiza pentru dvs: funduri fixe sau detasabile, antivarroa, cuiburi de diferite dimensiuni 1/1, 3/4, 2 x 3/4 sau 2 x 1/2, magazii 1/1, 1/2, 3/4, corp podisor cu sita de aerisire, scandurele de podisor, hranitoare conventionale si hranitoare in podisor.
Pentru apicultorii incepatori suntem gata sa ii ajutam cu sfaturi pt alegerea stupului si a configuratiei potrivite. 


dadant vopsit capac tabla complet 2.jpg
dadant nevopsit cu balcon tabla.jpg
complet vop detailat.jpg
stup nevopsit.jpg
Phacelia

Phacelia

Click pe link-ul de mai jos pentru a fi redirectionati catre magazinul nostru online
samanta facelia,FACELIA,seminte,melifer,albine,comanda,certificat de calitate,ramburs,plata,SAMANTA FACELIA,seminte facelia,miere,polen,apicol,de vanzare,Facelia,seminte,facelia samanta, facelia de vanzare,vindem facelia,phacelia,phacelia tanacetifolia, phaci, facelia melifera,
lazi de albine, stupi pentru albine, albine, calitate, pret, transport, materiale, apicultura
Anunţuri gratuite zona Metropolitană ORADEA
Anunţuri gratuite zona Metropolitană ORADEA
Trimiteti un mesaj de pe telefonul mobil cu continutul "seminte" la 0744.647.257 si va vom contacta in cel mai scurt timp.
Name
Email
Comment
Or visit this link or this one